„2022 a fost un an plin pentru noi, pe toate planurile! Plin de clipe de sensibile, cu mare încărcătură emoţională şi intelectuală, de judecată serioasă, clipe de aşteptare cu sufletul la gură, dar şi momente scăldate de bucurie autentică. Au fost praguri peste care am trecut mai greu sau mai uşor şi momente de tensiune constructivă – însă peste toate a vegheat bunul Dumnezeu şi cu ajutorul Său, în 2022 am început construcţia clădirii Spitalului Oncologic Târgu Mureş! Lucrările propriu-zise au început în luna martie cu forarea şi turnarea piloţilor necesari. Apoi, în câteva luni, lucrările au înaintat într-un timp record. Şi am ajuns la stadiul care se poate vedea în fotografiile ataşate.

După mai mulţi ani de muncă intensă (avize, autorizaţii, certificate etc. – detalii care nu se văd întotdeauna dinafară), acum chiar se pot vedea primele rezultate. Aşa că la sfârşit de 2022, putem spune că a fost un an foarte bun pentru proiectul nostru!
Ce aşteptări avem de la anul 2023? Planurile pe care le avem sunt clare şi armonioase. Chiar dacă nu ştim în ce măsură vom reuşi să le îndeplinim, ştim că Dumnezeu este şi acolo, în viitor, şi că veghează ca totul să meargă spre bine.

Pe scurt, dorim să continuăm construcţia, să adăugăm toate detaliile arhitecturale, să terminăm finisajele şi să amenajăm terenul aferent. În luna decembrie a anului 2023 toate acestea ar trebui să fie finalizate. Aşa să ne ajute bunul Dumnezeu!

Vă dorim un 2023 cu sănătate şi realizări pe toate planurile!” – se arată într-un comunicat al instituției, postat marți, 3 ianuarie 2023, pe Facebook.

Se acceptă sponsorizări şi donaţii în conturile de mai jos:

FUNDAŢIA PENTRU SPITALUL ONCOLOGIC TG MUREŞ
EURO – RO62 CECE B000 C1EU R112 9692
USD – RO79 CECE B000 B8US D112 9707
LEI – RO45 CECE B000 30RO N111 3709

Foto: Facebook Spitalul Oncologic Târgu Mureș