Ultima zi a anului aduce temperaturi de primăvară în cea mai mare parte din teritoriul țării. În Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș, de Revelion vom avea parte de temperaturi maxime cuprinse între 6 și 12 grade Celsius. În noaptea de Anul Nou, minimele vor coborî până la -2 grade Celsius.

În sudul țării, de Revelion, meteorologii anunță ceață și temperaturi maxime cuprinse în intervalul 9-15 grade Celsius. În Moldova, vremea va fi senină de Anul Nou, cu maxime de până la 14 grade Celsius.

Pe 1 ianuarie, în prima zi a anului 2023, meteorologii anunță cer senin în majoritatea regiunilor țării. În Moldova, prima zi din an aduce temperaturi maxime de 18 grade Celsius. Pe timpul nopții, minima va ajunge la 2 grade Celsius.

În Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș, temperaturile maxime se vor situa în intervalul 9-15 grade Celsius. La lăsarea serii, valorile termice vor coborî până la -3 grade Celsius.

Prin sudul țării, vremea se menține senină, iar temperaturile maxime vor ajunge la valori de primăvară, de 11-16 grade Celsius. Dacă vorbim de minime, acestea se vor situa în intervalul 0-5 grade.

sursă: meteoromania.ro / Foto: caracter informativ