Românii din întreaga ţară s-au bucurat, pe 1 decembrie, de evenimentele organizate de Ziua Naţională a României, însă nu au lipsit incidentele de la aceste evenimente.

Un astfel de incident s-a produs la parada organizată de Ziua Naţională a României la Târgu Mureş, unde mai mulţi participanţi ar fi fost loviţi de steagul coborât de un paraşutist, dar şi de greutatea acestuia.

Informaţiile primite de la martori oculari arată că cel puţin o persoană a necesitat îngrijiri medicale din cauza unor politraumatisme.

Un telespectator ne-a trimis imagini de la faţa locului, via Fii Observator. Imaginile sunt însoţite de următorul mesaj: “Bună ziua! În cursul zilei de astăzi, cu ocazia evenimentului de 1 Decembrie de la Târgu Mureș, mai multe persoane au fost lovite de steagul și contragreutatea parașutistului, un tânăr ajungând la spital cu politraumatisme. Atașez mai jos video”.

Tânărul care ar fi fost afectat cel mai grav în urma incidentului ne-a transmis că “am suferit un traumatism la antebrațul stâng, politraumatisme multiple în zona intracostală stânga, cu hematom rinichi stâng”.

Sursa: observatornews.ro / Foto: colaj