Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Luduș împreună cu pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Luduș au intervenit joi, 1 decembrie, în jurul orei 12.50, pentru lichidarea unui incendiu ce a cuprins o casă de locuit de pe strada Republicii din orașul Luduș.

Ieri, în timpul ceremonialului din orașul Luduș dedicat Zilei naționale a României, a izbucnit un incendiu la o casă aflată în imediata apropiere de zona desfășurării acestuia. Observând fumul gros, doi dintre jandarmii aflați în timpul misiunii de asigurare a ordinii publice s-au deplasat imediat la casa afectată de incendiu, pentru a oferi sprijin colegilor din cadrul ISU Mureș. Ajunși la fața locului, cunoscând faptul că în imobilul respectiv locuiește un bărbat cu probleme de sănătate, colegii noștri nu au stat pe gânduri și au scos din casă persoana respectivă.

”Incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum, într-o încăpere a locuinței, fără propagare la întreaga casă. A fost evacuată din locuința incendiată o victimă de cod galben, care prezenta mici arsuri, preluată de echipajul medical prezent la fața locului”, informat ISU Mureș.

Foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean Mureș