Ecosistemul RUA – Români uniți acasă organizează miercuri, 23 noiembrie, ora 18:00, conferința “Libertatea de a fi român”, susținută de Dan Puric.

“Sunt încântat de această invitație care mă onorează și care vine din partea lui Doru Borșan, fondatorul RUA, o inițiativă excepțională, de a uni românii de pretutindeni, într-o perioadă în care alții fac o politică a dezbinării. Vă aștept la o întâlnire de la suflet la suflet, ca să vorbim despre libertate”, a transmis Dan Puric.

Conferința îl are ca invitat pe Prof.univ.Dr. Leonard Azamfirei, rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și va fi moderată de Doru Borșan, fondatorul RUA, care a transmis că “mă bucur că reușim încă un eveniment memorabil la Târgu Mureș, care este parte din proiectul nostru amplu, acela de regăsire a spiritului viu al românilor. Sunt cu atât mai fericit că venirea lui Dan Puric la Târgu Mureș se întâmplă cu numai câteva zile înainte de Ziua Națională”.

Evenimentul va avea loc în Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.