Un bărbat de 56 de ani este acuzat că a violat două surori, de 10 şi 14 ani, pe care ar fi trebuit să le ajute la teme. Poliţiştii au aflat întreaga poveste după un telefon anonim şi au organizat un flagrant.

Bărbatul în vârstă de 56 are un magazin alimentar şi a reuşit să câştige încrederea familiei fetelor prin faptul că le vindea alimente pe datorie. Într-o încăpere a magazinului, bărbatul a amenajat un spațiu în care se oferea să le ajute pe cele două surori la teme, dar în realitate, spun procurorii, acolo le abuza sexual.

A fost prins chiar în flagrant, după ce un sătean cu care se certase tot din cauza unei datorii a sunat anonim la poliţie. Oamenii legii l-au prins în timp ce o dezbrăca pe cea mai mică dintre surori, în vârstă de 10 ani, însă au aflat ulterior că din luna mai şi până în prezent, individul o violase în repetate rânduri şi pe fata de 14 ani.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru viol și agresiune sexuală în formă continuată.

Cele două fetițe au intrat într-un program de consiliere psihologică, însă nu este exclus ca pe parcursul anchetei să fie descoperite și alte victime, spun procurorii.

119 este numărul unic de telefon la care puteţi raporta cazurile de abuz împotriva copiilor.

Sursa: observatornews.ro / Foto: captură video