Un bărbat agresiv a primit ”cadou” de la polițiștii din Mureș brățara electronică de supraveghere. Acesta este primul caz din județul Mureș în care este folosit dispozitivul de supraveghere electronică.

Polițiștii mureșeni au montat duminică primul dispozitiv electronic de supraveghere, în urma emiterii unui ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat de 29 de ani.

Potrivit IPJ Mureș, în data de 2 octombrie, polițiștii Secției nr. 11 Poliție Rurală Târnăveni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza satului Idiciu, comuna Bahnea, ar avea loc un scandal în familie.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. O femeie în vârstă de 35 de ani ar fi fost agresată de către concubinul ei, prezentând urme de violență.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost condus la sediul Secției nr. 11 Poliției Rurală Târnăveni, în vederea efectuării de verificări și luării măsurilor legale care se impun.

În cauză, a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului. Asupra lui a fost montat un dispozitiv de supraveghere electronică.

”Cercetările sunt continuate de către Secția nr. 11 Poliție Rurală Târnăveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, au declarat reprezentanții IPJ Mureș.

Sursa: romania24.ro / Foto: caracter informativ