Florin și Alexandra Stamate s-au cunoscut lucrând amândoi într-un restaurant în România. Au plecat în străinătate să-și încerce norocul. Au trăit în Marea Britanie timp de cinci ani. Întâmplarea a făcut să fie acolo, iar viața nu le-a fost deloc ușoară. Falsa iluzie a siguranței i-a făcut să-și dorească din ce în ce mai mult să se întoarcă acasă.

Acolo, în Anglia, Alexandra avea o mică grădină fix în centrul orașului. Așa a început să rodească în mintea lor ideea întoarcerii acasă și construirea unei vieți la sat, în ceea ce astăzi ei numesc Ferma emigranți în grădină.

Stau, împreună cu cei doi copii, într-un loc special, printre dealuri, în comuna Bahnea, Mureș. Copiii sunt cei mai fericiți pentru că „au libertate și sănătate pe pâine, cum îmi place mie să zic. S-au împrietenit cu sătenii, se salută, fac parte efectiv din viața satului”, cum spune Alexandra.

Cât de greu este pentru voi să aveți grijă de fermă și, în același timp, să creșteți și patru copii mici?

Și business și copii este un subiect cam greu. Rolul de mamă și această responsabilitate este cea mai grea pentru mine, ca ființă. Dar ei sunt lumina mea!
Și când mă gândesc că doar eu le pot da un alt fel de exemplu, ma împuternicește să continui. Mă inspiră zi de zi pofta lor de viață, asta printre micile momente în care mă enervez de numa’ (râde).

Citește mai mult AICI.

Sursa: life.ro