Un bărbat din județul Neamț s-a ales luni cu dosar penal, după ce polițiștii au descoperit că este autorul unui furt de telefon mobil, din incinta unei societăți comerciale din orașul Huedin. Hoțul a fost prins după circa două ore de la comiterea faptei, în localitatea mureșeană Leordina.

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Huedin au fost sesizați luni despre furtul unui telefon mobil, în valoare de 1.200 de lei, din incinta unei societăți comerciale din oraș.

„Activitățile investigativ-operative demarate au condus la identificarea și depistarea unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, din județul Neamț, care la acel moment se afla în localitatea Leordina din județul Mureș.

Bunul sustras a fost recuperat de polițiști și restituit proprietarului, respectiv unei femei în vârstă de 70 de ani din județul Bihor”, a transmis IPJ Cluj.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Sursa: Realitatea de Mures / Foto: caracter informativ