Liviu Filimon, mirele care a fost grav rănit după ce a fost scăpat din brațe de nuntași, în urmă cu exact un an, în Băile Felix, și al cărui caz a făcut înconjurul lumii, a dat în judecată patru tineri pe care îi consideră responsabili de acest incident. Este vorba despre bărbații care l-au scăpat pe mirele care s-a lovit violent la spate. ”I-am chemat în instanță să plătească toate cheltuielile pe care le-am achitat eu din cauza lor. Pe ei nici nu-i interesează de mine, nu m-au întrebat cum sunt sau dacă am nevoie de ajutor”, a declarat Liviu Filimon, pentru BihorJust.

Pe 17 septembrie 2021, ceea ce trebuie să fie cea mai frumoasă zi din viața lor s-a transformat într-un coșmar pentru Liviu Filimon și proaspăta lui soție. În timpul nunții organizate la o sală de evenimente din Băile Felix, imediat după dansul mirilor, mai mulți prieteni l-au luat pe sus pe mire, în mijlocul sălii.

”Au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a explicat, la scurt timp de la acel moment, Liviu Filimon, într-o declarație pentru BihorJust.

Mirele a fost dus de urgență la spital, fără să-și mai simtă piciorul drept. Medicii i-au spus că două vertebre au fost afectate și că are nevoie de tratament de recuperare, pe care Liviu Filimon a decis să-l urmeze în Germania, unde lucrează de 9 ani și unde beneficiază de asigurare medicală. Astfel că, la câteva zile de la incident, a fost preluat de pe aeroportul din Oradea de un avion medical și transportat în Germania.

Bărbatul nu a făcut un calcul să vadă cât a cheltuit cu tratamentele și cu recuperarea, dar a dat toate actele unui avocat, care să-l reprezinte în instanță. Susține că asigurarea pe care o are în Germania nu i-a acoperit toate costurile, iar în România și-a plătit singur ambulanța și medicamentele. În plus, nu mai poate câștiga cum o făcea înainte, pentru că nu poate lucra decât cu jumătate de normă.

Procesul care va avea loc la Judecătoria Oradea are programat primul termen pe 12 octombrie.

Sursa: bihorjust.ro / Foto: captură video (colaj)