Peste 70 de controale, soldate cu trei amenzi şi 74 de acţiuni preventive au fost efectuate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş în unităţile de învăţământ pentru identificarea şi remedierea cauzelor care ar putea genera o situaţie de urgenţă.

„Inspectorii Inspecţiei de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Horea’ al judeţului Mureş, au desfăşurat în această perioadă, ca în fiecare an, verificări şi controale preventive la nivelul unităţilor de învăţământ de pe raza judeţului Mureş, în vederea. Astfel, în ultimele 12 luni, la nivelul unităţilor de învăţământ de pe raza judeţului Mureş, s-au executat un număr de 74 de controale, aplicându-se un număr total de 3 amenzi în cuantum de 1.500 de lei, fiind desfăşurate un număr de 74 de activităţi de informare preventivă, cu un număr de 323 de participanţi”, a arătat ISU Mureş, într-o informare de presă.

Potrivit ISU Mureş, pentru un bun răspuns în eventualele situaţii de urgenţă care se pot produce în cadrul unităţilor de învăţământ au fost efectuate 17 exerciţii de evacuare cu un număr de 297 participanţi.

Foto: caracter informativ