Cântărețul de manele Dani Mocanu, condamnat să plătească 100.000 de lei după scandalul din Târgu Mureș.

Suma reprezită una dintre cele mai mari amenzi penale acordate de o instanță din România.

Totodată, pe lângă amenda penală, Dani Mocanu a primit și interdicția de a intra 5 ani în Târgu Mureș, în același dosar, pentru că a amenințat un tânăr cu o armă albă într-un club.

Recent, cântărețul a mai plătit o amendă penală tot pentru amenințări. Dani Mocanu și fratele său sunt urmăriți penal în acest moment pentru bătaia cruntă din benzinăria din Pitești, când victima nici nu a îndrăznit să depună plângere.

Cântărețul de manele Dani Mocanu a fost arestat la domiciliu, iar pe numele fratelui său Nando, a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cei doi suspecți tocmai se întorceau din Italia când au fost ridicați de pe Aeroportul Otopeni de luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale.

Bătaia care i-a adus cântărețului de manele Dani Mocanu acuzațiile de tentativă de omor și tulburarea ordinii publice a avut loc acum șase zile, într-o stație de carburanți de la ieșirea din Pitești.

Împreună cu fratele lui – Nando – și alți indivizi, interpretul s-a năpustit cu furie asupra unor bărbați cu care înainte avusese o dispută.

În timp ce Dani Mocanu îl ține pe unul dintre rivali, fratele lui îl lovește pe acesta cu o bară metalică. Victima a suferit o fractură de craniu și este încă în spital.

Interpretul de manele a plecat apoi cu fratele lui la Napoli, în Italia. Când cei doi au revenit în țară, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă i-au așteptat polițiștii.

Sursa: stirileprotv.ro / Foto: colaj