În această noapte, în județul Mureș, au avut loc două cumplite accidente care s-au soldat cu decesul a două persoane. Potrivit ISU Mureș, primul accident a avut loc pe DN 15, în localitatea Petelea, iar al 2-lea în localitatea Sărmașu, DJ 151.

În coliziunea din Petelea au fost implicate un autoturism și un autotren. În urma accidentului a rezultat o victimă decedată, care a fost extrasă de către echipajul modulului de descarcerare prezent la fața locului. Echipajele ISU Mureș au intervenit pentru asigurarea de măsuri PSI, respectiv măsuri de reluare a circulației pe ambele sensuri.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin, împreună cu SAJ în sprijin medical. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri.

Al doilea accident mortal din această noapte, a avut loc în jurul orei 01:50, produs între o motocicletă și un camion, în localitatea Sărmașu, DJ 151. Din nefericire, și în acest caz, în urma impactului a rezultat o victimă, cu vârsta de aproximativ 16 ani, cod negru. Au intervenit pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Sărmașu.

MS / ISU Mureș