Două persoane din Buzău, în vârstă de 47 şi 54 de ani, au fost reţinute pentru 24 de ore după ce poliţiştii au găsit, în urma unor percheziţii făcute la locuinţele lor, peste 160 de kilograme de tutun, ţigări confecţionate artizanal, maşini de mărunţit şi aparate de injectat.

Potrivit IPJ Buzău, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, cu sprijinul poliţiştilor din Mureş, au pus în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară în Buzău şi Luduş, la persoane bănuite de producere ilegală, deţinere şi comercializare în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcării.

Din cercetări a reieşit că trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 41 şi 54 de ani, din Buzău şi Mureş, s-ar fi aprovizionat şi ar fi deţinut la domiciliu tutun şi ţigarete de diverse mărci, stocurile create fiind ulterior comercializate.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi au ridicat în vederea continuării cercetărilor 164 de kilograme de tutun, 1.280 de ţigarete confecţionate artizanal, maşini de mărunţit şi aparate de injectat.

Sursa: news.ro / Foto: caracter informativ