Carmela Boldrini, fiica unui fost senator italian, a fost salvată de un grup de muncitori români după ce mașina sa a luat foc, relatează „La Provincia”.

Mașina ei, un Chevrolet 2500 diesel, a luat brusc flăcări în timp ce era oprită la un semafor din orașul Bagnolo Mella din provincia Brescia din nordul Italiei.

Femeia se afla în drum spre birou când s-a petrecut totul.

„Eram oprită la semafor, la intersecția cu via Antonio Gramsci, strada principală a orașului. Era în jurul orei 13.30 (21 iulie). Patru-cinci tineri muncitori, despre care am aflat ulterior că sunt de origine română, care lucrau la așezarea fibrei optice în via Pellico, s-au uitat mai întâi spre mine și apoi s-au repezit cu stingătoarele în mână. Și-au dat seama imediat că e un incendiu în partea inferioară a mașinii pentru că au fugit la mine și mi-au spus „doamnă, ieșiți afară, acum, că aveți flăcări sub mașină””, a relatat Boldrini.

„Nu am fost pe deplin conștientă de gravitatea situației până când unul dintre acei tipi nu a deschis ușa și m-a târât literalmente afară din mașină. Mi-a spus „doamnă, veniți acum, salvați-vă pielea””, a mai povestit ea.

În câteva secunde, mașina a fost cuprinsă complet de flăcări.

„A fost ca o bombă”, a descris italianca.

Mașina a fost carbonizată. La fața locului au sosit pompierii, carabinierii, poliția locală și primarul din Bagnolo Mella. Pompierii au stins incendiul, care a provocat pagube și unei case din apropiere și unor cabluri electrice.

„Nu pot decât să le mulțumesc infinit acelor tipi care au intervenit în timp util pentru a mă scoate din mașină. Dacă nu ar fi fost ei, nu știu cum s-ar fi terminat”, a mai spus Carmela Boldrini.

Sursa: greatnews.ro / Foto: La Provincia