Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Luduș și de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Iernut au intervenit miercuri, 6 iulie, în jurul orei 12.10, la un accident rutier care s-a petrecut în localitatea Cuci, pe E60.

”Este vorba despre două autoturisme intrate în coliziune frontală. În urma accidentului au rezultat două victime de cod galben și o victimă de cod verde neîncarcerate. Circulația este blocată pe ambele sensuri. La fața locului s-a deplasat și elicopterul SMURD”, a informat ISU Mureș.

”La data de 6 iulie 2022, în afara localității Iernut, pe DN15E60, la km 41 + 400m, a avut loc un accident rutier între două autoturisme. Conducătorii auto, o tânără, de 21 de ani, din Iernut, și un bărbat, de 68 de ani, din comuna Sânger, precum și o femeie, de 58 de ani, pasageră într-unul dintre autoturisme, au fost răniți, fiind transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a informat IPJ Mureș.

Sursa / Foto: ISU Mureș