Eveniment istoric pentru toți posesorii de mașini electrice: seria de curse de automobile electrice Eco Grand Prix 2022 ajunge în premieră în România, la Târgu Mureș. În primul weekend al lunii iulie, pe 2-3 iulie 2022, sunt invitați toți șoferii de mașini electrice la Transilvania Motor Ring pentru o cursă de Slalom și o cursă de anduranță de 24 de ore.

Șoferii posesori de mașini electrice și-au creat echipe de minim trei persoane și s-au înscris la cursa de Slalom și/sau la cursa de anduranță. Echipele vor fi poziționate la linia de start la cursa de anduranță în funcție de rezultatele obținute cursele de Slalom.

Pentru participare e necesară o mașină exclusiv electrică (vor fi acceptate inclusiv mașinile de tip hibrid cu rezervorul de combustibil gol), precum și un permis de conducere tip B.

Toți participanții și vizitatorii sunt invitați să testeze gratuit mașinile electrice disponibile. Vor fi expuse cele mai noi mărci de mașini electrice: Skoda Enyaq, Volkswagen ID5, Volkswagen E-up, Audi TRON-E.

La eveniment vor fi food truck-uri și vor fi expuse mașini electrice și cele mai noi tehnologii pe care le veți putea testa sau afla informații actualizate despre cele mai recente noutăți din procesul de electrificare. De asemenea, participanții vor putea vizita Castelul lui Dracula, care se află la Bran și vor explora natura neatinsă a munților din orașul Brașov sau Târgu Mureș.

Mai multe informații despre calendarul evenimentelor și regulile de participare AICI.

Sursa / Foto: ecograndprix.com