În vederea bunei desfășurări a evenimentelor din cadrul Zilelor târgumureșene, Primăria Tîrgu Mureș anunță că vor exista unele restricții de trafic, după cum urmează:

ÎN ZONA CENTRALĂ:
• Acces auto interzis din data de 23 iunie, ora 17.00 – până în 27 iunie, ora 6.00;
În zona centrală, începând cu data de 24.06., ora 18.00 se va restricționa traficul rutier în Piața Victoriei, Piața Trandafirilor, str. Artei, str. Bolyai, str. Bartók Béla, str. Primăriei, str. Tușnad până în data de 27.06, ora 6.00.
ZONA CETĂȚII TÂRGU MUREȘ:
• Parcarea din Piațeta Cetății – Accesul autovehiculelor este interzis – din data de 22 iunie – ora 6.00 – până în data de 27 iunie, ora 09.00; Rugăm participanții la evenimentele festive programate în incinta Cetății să țină cont de restricțiile adoptate și să identifice alte locații pentru parcarea autoturismelor, în așa fel încât programările pentru oficierea căsătoriilor să nu sufere decalaje;

“Facem un apel pe această cale, conducătorilor auto să evite parcarea autoturismelor pe străzile Enescu, Bolyai, tocmai a nu îngreuna desfășurarea evenimentelor programate în cadrul sărbătorii orașului.
Vă mulțumim pentru înțelegere!” – se menționează în comunicat.

Foto: caracter informativ