Un copil de 12 ani din județul Mureș a ajuns de urgență la spital, rănit de o piatră funerară din marmură, care a căzut peste el.

Totul s-a întâmplat într-un cimitir unde puștiul și mai mulți amici, veniți cu familiile să participe la o înmormântare, au început să se joace, din plictiseală, și să dărâme crucile. În total, 13 morminte au suferit stricăciuni.

Incidentul s-a petrecut într-un cimitir din localitatea Beica de Jos, județul Mureș, chiar în timpul unei înmormântari. Din joacă, mai mulți copii au dărâmat crucile de pe morminte, iar cei prezenți au auzit și strigătele de ajutor ale unuia dintre ei. Un băiat de 12 ani a tras de o piatră funerară de marmură care a căzut pe el.

Localnică: „Părinții nu au observat când a auzit bunica sa. Copilul a leșinat, putea să fie și mort. E la spital. Părinții l-au dus, parcă așa știu, cu mașina din cimitir.”

Băiatul a fost internat de urgență cu o fractură în zona inghinală și va rămâne o perioadă sub supravegherea medicilor.

Aurica Sabău, purtător de cuvânt IPJ Mureș: „Monumentele funerare a 13 morminte dintr-un cimitir din localitatea Beica de Jos a fost disclocat. În cauză, cercetările sunt continuate.”

Cel mai probabil, părinții copiilor vor fi nevoiți să plătească pagubele produse la cele 13 morminte.

Sursa: stirileprotv.ro / Foto: captură video