Un accident mortal a avut loc, duminică dimineață, în localitatea Pipirig din județul Neamț. Șoferul unui camion a decedat după ce s-a răsturnat cu camionul în afara drumului.

Potrivit ISU Neamț, duminică dimineață, la ora 05:43, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Pipirig.

„Duminică, 29 mai, în jurul orei 05.50, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 15 B.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 58 de ani, din județul Mureș, conducea un autocamion pe Drumul Național 15 B, din direcția Poiana-Largului – Târgu-Neamț, în afara localității Pluton, pe un sector de drum în curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.”

Sursa/ Foto: romania24.ro