Reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Mureș au anunțat că sâmbătă și duminică, 14-15 mai, centrul orașului va fi închis circulației rutiere.

În data de 14 mai, sâmbătă, va avea loc Târgul ONG ”Împreună pentru comunitate”, ediția 19, și se desfășoară în zona centrală, în scuarul din Piața Trandafirilor. Se va închide circulația rutieră în centrul orașului, între orele 11.00 și 18.00 de la Catedrala Mare până la BCR, în ambele sensuri de mers, respectiv strada Bartók Béla.

În data de 14 mai, sâmbătă, începând cu ora 8.00 până în data de 15 mai, duminică, ora 8.00 va avea loc evenimentul cultural ”Noaptea Muzeelor”. Pentru ca acest eveniment să se desfășoare în bune condiții, se va restricționa traficul rutier pe strada Enescu, unde se vor desfășura activități culturale, și în Piața Teatrului.

În data de 15 mai, duminică, va avea loc evenimentul ”Pedalează pentru un scop bun”. Circulația în zona centrală și străzile adiacente va fi restricționată între orele 8.00 – 18.00. Marșul bicicliștilor se va desfășura începând cu ora 15.00 pe traseul: Piața Victoriei, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Fortuna, Bulevardul Pandurilor, strada Secerei, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Piața Victoriei.

Foto: caracter informativ