În intervalul 29.04-02.05.2022, Poliția Locală Târgu Mureș a întocmit 29 procese verbale, aplicând amenzi în valoare de 15.160 lei și 8 avertismente.

Polițiștii locali au efectuat 198 legitimări și au emis 96 invitații pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au săvârșit anumite fapte antisociale.

“Au fost semnalate, la ofițerul de serviciu, blocări ale căilor de acces de către autoturisme pe str. Lt. Petre Popescu, Călărașilor, Piața Trandafirilor, str. Nicolae Bălcescu, Parângului, ocuparea locurilor de parcare destinate persoanelor cu handicap pe str. Transilvania, Aleea Carpați, B-dul 1848, str. Ciucașului și Brașovului, parcări neregulamentare pe str. Muncii, Mihai Eminescu intersecție cu Sinaia și pasajul de sub „Luxor”, fiind luate măsuri pentru identificarea și sancționarea celor vinovați.

La solicitarea reprezentanților SC Transport Local, patrulele mobile de Intervenție au acordat sprijinul necesar în mai multe stații de autobuz de pe raza municipiului Târgu Mureș, pe durata celor trei zile.

Vineri, la ora 09:30, a fost sesizat faptul că pe str. Budiului Mic, dintr-o autoutilitară s-au aruncat 3 saci cu pet-uri. Cu sprijinul Poliției Municipiului Târgu Mureș s-a reușit identificarea și prinderea făptașului, în persoana numitului B.T. din Târgu Mureș, care a fost sancționat de o patrulă mobilă de Intervenție cu suma de 2.000 de lei, în conformitate cu prevederile HCL nr. 302/2021.

Tot vineri, la ora 11:17 s-a primit o sesizare prin Dispeceratul Integrat de Urgență „112”, prin care se semnala faptul că pe str. Rovinari s-a depozitat o saltea de canapea la ghena de gunoi. La fața locului s-a deplasat patrula mobilă de Intervenție, care l-a identificat pe autor, în persoana numitului B.P.C., pe care l-a sancționat contravențional cu suma de 2.000 lei, potrivit prevederilor HCL nr. 302/2021.

Poliția Locală Târgu Mureș le mulțumește cetățenilor municipiului pentru spiritul civic de care dau dovadă. Sesizările dumneavoastră pot fi făcute prin telefon la nr. 0265/250760, ofițerul de serviciu, la Dispeceratul Integrat de Urgență „112” sau prin whatsapp la nr. 0723307126” – se arată în anunțul Poliției Locale Târgu Mureș postat pe Facebook.

Foto: Facebook Poliția Locală Târgu Mureș