Ești o persoană dinamică, energică, vrei să ieşi din rutina de zi cu zi, eşti atras de ţinuta şi activitatea militară?

Acum este momentul! Armata recrutează!

„ ARMATA recrutează candidaţi pentru ocuparea posturilor de soldat / gradat profesionist ”

Biroul Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Mureş, aduce la cunoştinţa celor interesaţi faptul că în perioada 02.05 – 17.06.2022 se desfăşoară activitatea de înscriere a candidaţilor în vederea participării la procesul de recrutare pentru categoria soldați/gradați profesioniști. Din totalul de 1049 de locuri disponibile pentru acestă serie de formare, la nivelul județului Mureș sunt disponibile 19 locuri.

De asemenea, vă informăm că înscrierile pentru instituțiile de învățământ universitar (formare ofițeri) continuă până în data de 03.06.2022, iar pentru instituțiile de învățământ postliceal militar (formare subofițeri și maiștri militari), până în data de 10.06.2022.

Informaţii suplimentare privind criteriile de recrutare, conţinutul dosarului de candidat, probele de selecţie eliminatorii, precum şi normele de organizare şi desfăşurare a repartizării pe posturi/admiterii pentru instituțiile de învățământ militar, se pot obţine la sediul Biroului Informare Recrutare, Târgu Mureș, strada Rozelor, Nr.11.

Telefon 0265250642 sau 0265217751 interior 224.

E-mail: recrutare_mures@mapn.ro

www.Facebook.com/Centrul Militar Județean Mures

COMANDANTUL CENTRULUI MILITAR JUDETEAN MURES
Locotenent colonel CONSTANTIN POPA

Şef Birou Informare Recrutare
Lt.col. MARIUS LUPĂȘTEAN

Foto: caracter informativ