La data de 25 aprilie, în jurul orei 00.50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgu Mureș au depistat un bărbat, de 29 de ani, din Culpiu, în timp ce conducea un ATV pe strada Uzinei din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehicolul pe care îl conducea era neînmatriculat, cu număr fals.

Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, “conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere” şi “conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Foto: caracter informativ