“În conformitate cu H.C.L. nr. 89/31.03.2022 privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Serviciului Public de Exploatare și Întreținere a Parcărilor și Zonelor de Staționare cu plată în regim de Autotaxare, aflate pe domeniul public al municipiului Târgu Mureș, începând cu data de 01.04.2022, au fost trecute în zona parcărilor cu plată și alte străzi față de cele existente până în prezent după cum urmează:

În ZONA 0 – Piața Trandafirlor de la str. Horea la trecerea de pietoni de la Palatul Culturii

În ZONA 1 – str. Mărăști partea stângă dinspre Piața Mărășești spre str. M. Eminescu – str. Mihai Eminescu partea stângă de la intersecția cu str. Mărăști până la strada Revoluției – str. Iuliu Maniu de la strada Bodor Peter la str. Tudor Vladimirescu

În ZONA 2 – Parcarea Sportivilor (str. Polivalentă și str. Uzinei) – str. Gheorghe Marinescu – str. Lavandei De asemenea Pasajul Luxor a fost trecut din ZONA 1 în ZONA 0.

Reamintim utilizatorilor parcărilor publice cu plată faptul că abonamentul de parcare nu este valabil în ZONA 0” – a informat într-un comunicat conducerea SC Administrator Imobile și Piețe SRL.

Foto: caracter informativ