În seara de duminică, 27 martie, o tânără de 18 ani, din Bălăușeri, a fost răpită. Ultima oară a fost văzută în fața magazinului Darina, în Aleea Carpați nr. 29 din Târgu Mureș, potrivit informațiilor vehiculate pe rețelele de socializare. La aceeași dată, însoțită de fostul partener, ar fi mers cu o mașină într-o direcție necunoscută, după ce inițial acesta ar fi determinat-o să rămână în mașină împotriva voinței sale.

Ieri, 29 martie, în baza colaborării cu polițiștii din cadrul I.P.J. Bihor, aceștia din urmă au depistat persoanele în cauză în județ. În continuare, polițiștii din Mureș efectuează cercetări, pentru clarificarea cu exactitate a situației de fapt și luarea măsurilor legale în consecință, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Individul și fata ar fi început o relație încă de pe vremea când ea avea 15 ani. Mama ei susține că a fost bătută și violată de acesta, motiv pentru care a cerut un ordin de restricție împotriva lui, pe care l-a și obținut. Din păcate, agresorul nu a ținut cont de măsura autorităților. Mama ar fi vorbit la telefon cu fiica ei preț de câteva minute și a primit asigurări de la ea că este în afara pericolului. Cristina se află acum la secția de poliție, alături de răpitorul ei, potrivit spuselor mamei sale.

Citește mai mult aici.

MS / Foto: colaj