Reprezentanții societății Sylevy Salubriserv au lansat un apel, pe pagina proprie de Facebook, la cetățenii responsabili ai orașului să semnaleze la numărul 0265 250 760 Poliția Locală orice descărcare ilegală de deșeuri la care sunt martori.

“Noaptea se aruncă deșeuri ilegale !!!!

Și în această noapte s-au aruncat cantități mari de deșeuri ilegale în zonele mărginașe ale orașului. După ce compania Sylevy Salubriserv a curățat o imensă cantitate de deșeuri ilegale istorice de pe mari suprafețe de la periferia municipiului Tîrgu Mureș, iată că acum ZILNIC sunt din nou aruncate camioane întregi de deșeuri.

Angajații noștri au semnalat din nou instituțiilor competente faptul că ÎN FIECARE NOAPTE se aruncă cantități însemnate de moloz și alte gunoaie exact în zonele unde s-a făcut curățenie. S-a declanșat o anchetă și urmează să fie aplicate sancțiunile prevăzute de lege!

Această fotografie a fost realizată în dimineața zilei de astăzi (sâmbătă,19 martie) la ora 10:16. Pentru păstrarea curățeniei în municipiul Tîrgu Mureș pe această cale facem apel la cetățenii responsabili ai orașului să semnaleze la numărul 0265 250 760 Poliția Locală orice astfel de descărcare ilegală de deșeuri la care sunt martori.”

Sursa / Foto: Facebook SYLEVY SALUBRISERV