Un bărbat din Țigmandru a ajuns vineri seara la spital după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit de un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat în afara părții carosabile, la ieşire din Sighişoara spre Târgu Mureş.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara, care au găsit în interiorul autoturismului un bărbat semi-conștient. După ce l-au evacuat din interiorul mașinii, bărbatul a fost predat echipajului medical pentru evaluare.

Leziunile suferite de bărbat au fost destul de serioase, de cod galben, potrivit ISU Mureș, astfel că a fost preluat de echipajul medical și transportat la UPU Târgu Mureș.

La locul accidentului au fost prezenți și polițiștii.

„Un bărbat în vârstă de 28 de ani din Țigmandru a condus un autoturism dinspre municipiul Târgu Mureș înspre municipiul Sighișoara, iar la un moment dat, într-o curbă, a pierdut controlul autoturismului, a intrat în coliziune cu un cap de pod și s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv bărbatul de 28 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

MS / Foto: ISU Mureș