Tragedia s-a petrecut în localitatea Bordoșiu, miercuri după-amiaza. Cele două fetițe de 4, respectiv 6 ani, au profitat de neatenția părinților și s-au dus să se joace în fânarul bunicului, plecat și el de acasă. Alarma a fost dată de un vecin care a observat flăcările și a chemat ajutoare. Oamenii au sunat imediat la 112, iar până la sosirea pompierilor au încercat să stingă chiar ei flăcările.

„Se jucau și cred că s-au jucat cu focul, nu știu cum s-a întâmplat. Una a fost salvată, a fost dusă cu elicopterul și cealaltă din păcate a decedat, nu au putut să o scoată din foc”, a povestit un vecin.

Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fața locului. Copila de 6 ani a suferit arsuri de gradul II și III pe 30 la sută din suprafața corpului. Ea a fost transportată la spitalul din Târgu Mureș cu un elicopter SMURD. Pentru cealaltă fetiță nu s-a mai putut face nimic.

Polițiștii și criminaliștii au deschis o anchetă. Ei încercă să afle ce au căutat cele două fetițe în fânarul bunicii și dacă s-au jucat cu focul sau incendiul a izbucnit din alte cauze.

Sursa: stirileprotv.ro / Foto: captură video