Relaxările după pandemie permit mai multă mobilitate, astfel crescând cererea pentru anumite destinații. Prima destinație inclusă de Aeroportul Transilvania este chiar vineri, 25 februarie, către München.

Urmează luna viitoare Londra, iar în aprilie atât Budapesta cât și cursele estivale. Sunt așteptate decizii de reluare a zborurilor și spre Milano și Paris, dar și o mult-așteptată cursă de București, a explicat directorul Aeroportului Internațional Transilvania Tg. Mureș, Peti Andras.

Până la noi dispoziții ale statelor în care circulă aceste curse aviatice, funcționează regula mai relaxată, ori de vaccinare ori de testare anti-COVID înainte de îmbarcare. Înainte trebuia că pasagerul să se testeze, chiar dacă era vaccinat, a explicat Peti Andras.

În privința prețurilor curselor aeriene, directorul Aeroportului Internațional Transilvania le-a sugerat doritorilor să consulte ofertele operatorilor de zbor, pentru că mulți dintre ei au la această oră oferte promoționale, unele fiind și de 5 euro pe cursă.

Citește mai mult aici.

Sursa: radiomures.ro / Foto: caracter informativ