Polițiști ai Secției 10 Poliție Rurală Sighișoara au identificat și reținut un bărbat de 40 de ani, bănuit de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

”La data de 18 februarie, polițiștii au fost sesizați, de către un cetățean în vârstă de 59 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi încheiat în numele său un contract de telefonie mobilă, fără acord. Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că acesta s-a folosit de datele bărbatului de 59 de ani pentru a încheia mai multe contracte la o rețea de telefonie, în urma cărora urma să primească mai multe colete cu telefoane mobile. La scurt timp, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Sighișoara au identificat un bărbat în vârstă de 40 de ani, bănuit de comiterea faptei. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Mureș”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

MS / Foto: caracter informativ