Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Band au reținut trei tineri, bănuiți de comiterea comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt calificat. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

În fapt, în perioada 2 ianuarie – 29 ianuarie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul a două imobile, situate pe raza localității Band, fără a reuși să sustragă bunuri din interior.

De asemenea, în aceeași perioadă, aceștia ar fi pătruns în curtea unui imobil de pe raza aceleiași localități, de unde dintr-o anexă a gospodăriei ar fi sustras 3 drujbe, o mașină de găurit și alte unelte de uz gospodăresc, cauzând un prejudiciu de 1.500 de lei.

La data de 14 februarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Band, au identificat trei tineri, doi de 17 ani și unul în vârstă de 19 ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt calificat și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor doi și recuperării prejudiciului în totalitate.

MS / Foto: caracter informativ