AUR a organizat, joi seară, la Târgu Mureş, un eveniment pentru a marca doi ani de la înfiinţarea partidului şi pentru a stabili “noile direcţii”. Evenimentul a avut loc într-un spaţiu închis în care aproape nimeni nu a purtat masca de protecţie şi nu s-a păstrat niciun fel de distanţă între participanţi, potrivit News.ro.

IPJ Mureş a transmis, joi seară, că, având în vedere imaginile video apărute în spaţiul public, pe o reţea de socializare, din care rezultă faptul că mai multe persoane se află într-un spaţiu închis fără a respecta măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, “poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş s-au sesizat din oficiu”.

Poliţiştii fac “verificări pentru clarificarea tuturor aspectelor ce reies din imagini şi luarea măsurilor legale în consecinţă”.

“Suntem la Târgu Mureş, avem doi ani de AUR. La 2 ani de AUR, filiala din judeţul Mureş s-a adunat împreună pentru a marca momentul festiv, pentru a stabili noile direcţii”, a afirmat copreşedintele AUR, George Simion, la începutul transmisiunii de pe pagina sa de Facebook.

Sursa: news.ro / Foto: captură video