Un tânăr de 23 de ani, fără permis de conducere, a fost la un pas să provoace o tragedie, duminica seara, în Târgu-Mureş. Neştiind prea bine regulile de circulaţie, acesta a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină condusă de o femeie de 58 de ani. Tânărul nu era singur în autoturism, ci împreună cu trei prieteni. Unul dintre ei a fost rănit şi transportat la spital.

Accidentul a avut loc puţin după lăsarea întunericului. Inconştient şi fără permis de conducere în buzunar, un tânăr de 23 de ani şi-a băgat prietenul în spital, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. S-a izbit frontal de un alt autoturism, condus de o femeie de 58 de ani.

Femeie: „N-o făcut nicio depășire, pur şi simplu mi-o ieşit în faţă. Atât am văzut că doar era în faţa mea şi era vizibil”.

Până să apuce să coboare din maşină, femeia spune că şoferul s-a făcut dispărut.

Femeie: „N-am reuşit pe uşa aia să ies, au venit băieţii ăştia şi au zis că o fugit şoferul”.

Tânărul de 23 de ani nu era singur în maşină, ci împreună cu alţi trei prieteni. Unul dintre ei a fost rănit şi transportat la spital pentru investigaţii amănunţite.

Alexandra Popovici, purtător de cuvânt IPJ Mureş: „În urma verificărilor efectuate de către poliţişti în bazele de date, aceştia au constatat faptul că tânărul de 23 de ani nu posedă permis de conducere”.

Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiuni de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: observatornews.ro / Foto: colaj captură video