PSD Mureș l-a propus pentru funcția de subprefect de Mureș pe dl Nicolae-Florin Pălășan, acesta primind ieri încrederea Guvernului României prin Hotărârea publicată în Monitorul Oficial nr. 35.

Nicolae – Florin Pălășan nu a mai ocupat nicio funcție publică. El provine din rândurilor Poliției române (a ocupat postul de Șef al Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș) și are la bază pregătire în domeniul juridic.

Preşedintele interimar al PSD Mureş, Dumitriţa Gliga, a susţinut că noul subprefect este capabil şi pregătit să ocupe funcţia respectivă şi că are o pregătire corespunzătoare.

“Am primit cu optimism vestea că un om pe care noi îl considerăm capabil şi pregătit să ocupe funcţia de subprefect, care este reprezentant al Guvernului României în judeţul Mureş, a primit încrederea şi la nivel central. Domnul Pălăşan provine dintr-o structură de ordine publică, are o pregătire profesională corespunzătoare şi este nou în administraţia locală şi regională. Am promis schimbare, facem schimbare, am promis oameni noi şi pricepuţi, acum îi aducem în faţa dumneavoastră. Eu am încredere că vom avea numai de câştigat prin aceste propuneri de oameni mai puţin cunoscuţi opiniei publice”, a declarat Dumitriţa Gliga.

MS / Foto: Facebook Dumitrița Gliga