20 de autobuze diesel noi, finanțate din surse proprii, sunt în drum spre Târgu Mureș, conform unui anunț publicat pe Facebook de către Primăria Târgu Mureș.

”Pe platformele de socializare au apărut marți, 28 decembrie, unele informații cum că aceste vehicule ar fi sosit deja în oraș, însă informația reală este aceea că acestea au sosit la București, iar șoferii de la SC Transport Local SA s-au dus să le aducă la Târgu Mureș.

Cel mai probabil, în funcție de condițiile de trafic, acestea vor ajunge în cursul serii pe platforma autogării. Autobuzele nu pot fi puse încă în circulație deoarece este necesară parcurgerea procedurii de înmatriculare. Vă asigurăm ca Primăria Municipiului vă va ține la curent cu tot ce ține de realizările cu efect direct asupra târgumureșenilor. Vom comunica în continuare pe toate platformele de socializare informațiile esențiale și de impact. Pentru aceste autobuze contractul a fost semnat în data de 6 septembrie 2021”, se arată în comunicatul Primăriei municipiului Târgu Mureș.

Foto: Facebook Primăria Târgu Mureș