Asociația Pro Infrastructură a publicat o filmare retrospectivă în care vedem cum se desfășoară lucrările pe lotul Nădășelu – Zimbor, pe A3, pe întreaga durată a anului 2021.

Filmarea cuprinde lucrările care au avut loc pe parcursul a 30 de km între Nădășelu și Zimbor, din februarie 2021 până acum în decembrie 2021.

„O poveste (fericită) de Crăciun cu autostrăzi. Ho ho ho, a venit Moșu cu o filmare-retrospectivă a sectorului de 30 de km dintre Nădășelu și Zimbor în 2021.

Povestea vă este prezentată de Cristian Man, un membru al comunității noastre, într-un montaj cu imagini aeriene din februarie până în decembrie 2021 surprinzând la muncă actorii principali: cei de la UMB. Antreprenorul general a impresionat tot anul cu mobilizarea pe acest segment din #AutostradaTransilvania.

Vă invităm să urmăriți clipul video și explicațiile din el. Este un exemplu pozitiv de viteză de execuție pe care am vrea să îl vedem pe toate șantierele din țară.

Sărbători fericite și putere de muncă tuturor celor legați de infrastructura de transport: autorități mult criticate, constructori rapizi și înceți, șoferi cu nervii greu încercați, pasionați mereu pe fază cu bocanci plini de noroi și baterii descărcate la dronă și, desigur, cititori care încă speră că vor apuca ziua în care România va avea o infrastructură modernă!”, a transmis Asociația Pro Infrastructura.

MS / Foto: Facebook Asociația Pro Infrastructură