Sâmbătă, 18 decembrie, între orele 10.00 – 16.00 se va organiza un târg pentru adopția câinilor, în Cupola Cetății din Târgu Mureș, potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook a Adăpostului de câini Târgu Mureș.

,,În spiritul Sărbătorii Iubirii, pentru prima dată în acest an, Adăpostul de câini din Târgu Mureș organizează un târg de adopții pentru câinii săi. Câinii din Adăpost își doresc și ei un singur lucru acum, la sfârșit de an: iubire și o familie a lor. Pentru a le îndeplini această dorință, noi, dorim să organizăm un târg de adopții unde vizitatorii să îi poată întâlni, să petreacă puțin timp împreună și, dacă doresc, să îi adopte, oferindu-le o familie și o casă a lor”, au precizat reprezentanții Adăpostului de câini Târgu Mureș.

,,Café 112 va fi acolo pentru a oferi băuturi calde și vibrații bune. Îi primim cu drag pe toți cei care își doresc un suflet loial care să le fie alături de acum încolo, dar și pe cei care vor doar să se plimbe cu animalele de companie și să se joace și să se distreze cu ele. Câinii cu proprietari, care intră în zona Cetății, trebuie să poarte lesă. La intrarea în târg este obligatorie purtarea unei măști de protecție și prezentarea unui certificat verde”, au mai precizat reprezentanții Adăpostului de câini Târgu Mureș.

Sursa: Facebook Adăpostul de câini Târgu Mureș – Marosvásárhelyi Kutyamenhely