O firmă specializată în distribuţia de biciclete şi de accesorii pentru ciclism, Neuzer, a donat sâmbătă, 11 decembrie, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de existenţă în România, 100 de biciclete pentru grădiniţele din Târgu Mureş şi din câteva comune limitrofe.

Administratorul firmei care a făcut donaţia, Antal Laszlo, a arătat că societatea a încercat astfel să marcheze cei 20 de ani de când funcţionează în România.

„Firma Neuzer România este de 20 de ani în Târgu Mureş, este o firmă a societăţii Neuzer din Ungaria, dar este o societate românească. Am încercat să ajutăm în special copiii din Târgu Mureş, am donat biciclete la diferite asociaţii, la diferite culte, dar anul acesta este prima oară când am decis să donăm 100 de biciclete pentru grădiniţele din Târgu Mureş şi împrejurimile Târgu Mureşului. Am zis, în prima fază, că Neuzer are 20 de ani şi donăm pentru 20 de grădiniţe, dar, după cum s-a văzut, sunt mult mai multe grădiniţe în Târgu Mureş, deci fiecare grădiniţă primeşte biciclete”, a precizat Antal Laszlo.

Sursa: psnews.ro / Foto: Facebook Grădiniţa Manpel