Reprezentanta României la Miss Universe va purta la gala din Israel o rochie făcută după modelul sumanului Reginei Maria. 10 mii de cristale Swarovski în culorile drapelului României au fost adăugate pe superba creaţie din brocart fin și broderie de lux. Deginerul e un israelian cu origini românești.

Carmina Olimpia Cotfas, Miss Universe România: „Este extraordinar de confortabilă și acest sentiment de mândrie depășește orice altă greutate pe care ar putea să o aibă rochia. Tiara este o replică a coroanei purtată de regina noastră și sunt mândră că o am pe cap acum”.

Miss Universe Romania 2021 este din Târgu Mureș și e studentă la Istorie. Impresionanta ţinută a costat 20 de mii de euro şi este o creaţie a unui designer israelian.

Aviad Arik Herman, designer: „Sunt designer israelian, dar am origini româneşti pentru că bunicul meu este din Satu Mare şi el este unicul supravieţuitor al familiei sale care a venit în Israel”.

Ambasadorul Israelului la Bucureşti, alături de Ministerul Turismului din Israel au dorit să îşi arate susţinerea pentru concurenta din România şi au organizat evenimentul de prezentare a impresionantei ţinute a Miss Universe România.

Miss Universe 2021 se află la cea de-a 70 a ediţie şi se va desfăşura pe 12 decembrie 2021, la Eilat, în Israel.

MS / Foto: Facebook David Saranga