Tragedie greu de descris în cuvinte: doi copii, o fetiță de numai trei luni și un băiețel de un an, au ars de vii în casă. Alături de ei se afla şi fratele lor de 4 ani.

Acesta nu a știut ce să facă pentru a-i salva pe cei mici, dar a reușit să fugă din calea flăcărilor care au cuprins locuința.

Mama lor plecase la cumpărături și îi lăsase singuri acasă. Când s-a întors și a aflat ce s-a întâmplat a suferit un atac de panică. Incendiul a avut loc într-un imobil de pe strada Valea Rece, din Târgu Mureș.

Alarma s-a dat sâmbătă după-masă. Vecinii au fost cei care au sunat la 112 când au văzut casa învăluită în fum. Spun că au încercat să intre ştiind că aici locuieşte o mamă tânără cu trei copii, însă din cauza focului puternic nu au reuşit. Până la sosirea salvatorilor, casa era cuprinsă în totalitate de flăcări, iar cămăruţa în care dormeau copii a fost făcută scrum.

Cei doi bebeluşi nu au avut nici o şansă de supravieţuire. În schimb fratele lor, un băiețel de patru ani, s-a salvat după ce a fugit din încăpere în momentul izbucnirii incendiului. Mama şi băieţelul rămas în viaţă au fost duşi la spital. Femeia a suferit un atac de panică în clipa în care şi-a văzut copiii decedați.

Trupurile celor doi copilaşi au fost transportate la institutul medico legal, pentru efectuarea necropsiei. Anchetatorii vor să afle cu exactitate cum s-a produs nefericitul eveniment şi de ce minorii au fost lăsaţi nesupravegheați.

Sursa: stirileprotv.ro