Conducerea societății Administrație Piețe Târgu Mureș a emis un comunicat în atenția vizitatorilor din Piața Armatei și Piața de Vechituri.

În conformitate cu H.G. nr. 1130 din data de 22.10.2021, a Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 91 din 22.10.2021 și a Hotărârii Comitetului Local pentru Situații de Urgență nr. 18 din 25.10.2021, accesul în Piața Armatei și piața de Vechituri din Târgu Mureș este permis persoanelor vaccinate împotriva virusului SarsCov2, pentru care au trecut 10 zile de finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15 zi și a 180 zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SarsCov2. Cei care doresc să aibă acces în aceste două locații trebuie să prezinte certificatul verde Covid 19.

În Piața de Vechituri, măsurile mai sus menționate se aplică și pentru comercianți. Accesul în piața Armatei se face pe poarta de acces din str. Ialomiței și ieșirea pe poarta din str. Piața Armatei.

În piața de Vechituri accesul se face pe poarta din str. Călărașilor și ieșirea pe poarta dinspre stadionul municipal .
Facem precizarea că, pentru accesul în cele două piețe nu este valabil testul Covid, se precizează în comunicatul emis.