Un grav accident rutier s-a produs, marți dimineață, în județul Mureș, după ce un autoturism în care se aflau cinci tineri a căzut într-o râpă, de la aproximativ 6 metri înălțime. Potrivit ISU Mureș, accidentul s-a produs între localitățile Isla și Damieni, în jurul orei 00:00. La faţa locului au intervenit de urgenţă pompierii militari, două ambulanțe SMURD și o ambulanță SAJ. Autoturismul a părăsit partea carosabilă și a căzut într-o râpă la o diferență de nivel de aproximativ 6 metri.

În urma accidentului, cinci persoane de aproximativ 18 ani au fost rănite. Dintre acestea, două tinere au fost găsite încarcerate, în stare gravă, iar alte trei victime de sex masculin s-au autoevacuat.

„În interiorul autoturismului se aflau două victime de sex feminin încarcerate de cod roșu, iar încă trei victime de sex masculin care s-au autoevacuat, una de cod roșu și două de cod galben, toate cinci cu vârsta de aproximativ 18 ani’’, a precizat ISU Mureș.

Pompierii militari au intervenit rapid pentru extragerea victimelor încarcerate și predarea acestora echipajelor de prim ajutor aflate la locul intervenției. Toate victimele au fost preluate și transportate la UPU SMURD Târgu Mureș. Drumul a fost blocat pe un singur sens pe toată durata intervenției.

Foto: Facebook ISU Mureș