UPDATE: În această seară, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.7 Deda au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Valea Ilvei, un copac a căzut peste doi copii, unul dintre aceștia fiind în stare de inconștiență.

O echipă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș s-a deplasat la fața locului, pentru stabilirea situației de fapt.

Din primele cercetări, a reieșit că un copac ar fi căzut peste două minore, de 5 și 6 ani, care se aflau într-un cort, împreună cu familia, pe un teren situat în zona Văii Ilvei.

Echipajul medical aflat la fața locului le-a acordat celor două minore îngrijiri medicale de specialitate, însă, din nefericire, față de minora de 6 ani, a fost declarat decesul.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

STIRE INITIALA: O tragedie fără margini a avut loc la Lunca Bradului, în Valea Ilvei, în care un copilaș și-a pierdut viața, după ce un copac a căzut peste el.

Alte doua persoane au fost rănite, o femeie de aproximativ 34 de ani cu fractură la umăr, preluata de ambulanta SAJ, și o fetiță de aproximativ 6 ani cu traumatism cranio cerebral și de șold, conștientă, preluată de ambulanță, conform ISU Mureș.

Victima de aproximativ 5 ani a fost surprinsă sub copac cu traumatism craniu cerebral deschis. Din nefericire acesta a suferit leziuni incompatibile cu viața, medicii declarând decesul. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

ISU Mureș / Foto: caracter informativ