Încă un bărbat a fost ucis de urs la Teleac, comuna Gornești, județul Mureș, anunță directorul Salvamont Mureș, Robert Kovacs, conform dcnews.ro

Trupul neînsuflețit a fost găsit cu ajutorul unei drone cu termoviziune și lanternă, mai spune oficialul Salvamont, conform aceleiași surse.

Este al doilea mureșean omorât de urs în acest an. Reamintim de tragedia de sâmbătă: Imagini video după atacul ursului care a OMORÂT un tânăr mureșean și l-a desfigurat pe altul!

Update IPJ Mureș: La data de 25 iulie a.c., în jurul orei 00:05, polițiștii din Mureș au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că tatăl sau, de 80 de ani , din Gornești, lipsește de la stână.

De îndată, s-a constituit o echipă de cercetare formată din 11 polițiști ( dintre care un criminalist cu un câine de urmă) 4 jandarmi, 4 reprezentanți de la Salvamont Mureș, 1 polițist local, și un paznic de vânătoare, care s-a deplasat la fața locului, pentru efectuarea de
activități de căutare.

În urma activităților, la o distanță de 300 de metri, a fost identificat bărbatul în cauză, care prezenta multiple leziuni traumatice, la nivelul întregului corp, posibil a fi provocate de animale sălbatice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor și cauzelor în care a survenit decesul.

Foto: caracter informativ