Trandafirul, un simbol al dragostei, o floare frumoasă și parfumată. Nu este de mirare că este sărbătorit la nivel mondial. Ziua Trandafirului Roșu este o bună ocazie pentru grădinari, florării și romantici să se bucure de această floare în toată splendoarea sa.

Când vine vorba de trandafiri, variantele sunt multe, dar cu această alegere vine și o mare responsabilitate. Dacă te gândești să oferi această floare unei doamne care are cunoștințe în domeniu, trebuie să fii atent la trandafirii pe care îi alegi.

Trandafirul este simbolul pasiunii și iubirii, dar sunt și excepții, cum ar fi soiul Rosa violet Carson, care este adesea asociat cu moartea.

Întrebarea pe care majoritatea oamenilor par să o aibă în acest moment este cum poate avea o floare atât de multă putere.

Din toate constantele timpului, cea care pare să fi durat cel mai mult, este aceea că bărbații nu se descurcă foarte bine când vine vorba de transmiterea emoțiilor. Cu timpul, trandafirii au devenit un fel de dispozitiv de comunicare pentru bărbații care doresc să spună ceva frumos, fără să fie nevoiți să rostească cuvinte. De fapt, se pare că trandafirul este cea mai timpurie formă de Snapchat.