În această după-masă, în jurul orei 17.40, polițiștii au fost sesizați să intervină la un accident rutier pe DN13 E60, între localitățile Țigmandru și Nadeș.

Deplasați la fața locului, din primele cercetări efectuate, la km. 135+645 m, polițiștii au constatat faptul că în evenimentul rutier au fost implicate 5 autovehicule, conduse de 3 bărbați și 2 femei.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 5 persoane, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, dintre care, conducătoarea unuia dintre autoturisme fiind descarcerată și transportată cu elicopterul la unitatea spitalicească.

Conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, cu excepția conducătoarei auto descarcerate, care nu a putut fi testată la fața locului din cauza vătămărilor suferite.

În cauză, polițiștii Serviciului Rutier desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal, privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii circumstanțelor și cauzelor producerii evenimentului rutier.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, în acest moment circulația se desfășoară în condiții normale.

IPJ Mureș/ ISU Mures