Zi neagră pentru o familie din județul vecin Brașov. Doi copii au murit, iar al treilea este internat la spital în Târgu Mureș în stare critică, după ce mama lor i-a spălat cu substanță toxică folosită la deparazitarea oilor. Femeia și bunica celor trei copii au ajuns și ele la spital cu simptome grave de intoxicație. Polițiștii au deschis un dosar penal. Atenție, urmează informații cu puternic impact emoțional!

Tragedia a avut loc în comuna brașoveană Ungra, după ce mama celor trei copii a încercat să îi spele. A folosit Tomoxan, o substanță chimică utilizată pentru deparazitarea oilor.

La scurt timp. celor mici li s-a făcut rău și au intrat în stop cardio respirator. Familia a cerut ajutor la 112. Au intervenit mai multe echipaje de la ambulanță care au încercat să stabilizeze copiii și să îi ducă la spitalul din Rupea. Însă două fete, de 7 şi 8 ani, nu au putut fi salvate.

Al treilea copil, o fetiță de 9 ani, în stare critică, a fost transportată cu elicopterul la Spitalul din Târgu Mureș.

Mama copiilor a fost inițial internată la spitalul din Rupea. Însă, ulterior, s-a simțit mai bine și a fost preluată de polițiști pentru audieri. În timp ce bunica din partea tatălui, aflată în stare mai gravă, a fost transferată la Spitalul Județean din Brașov.

Oamenii legii au declanșat o anchetă pentru a stabili exact cum a fost posibilă tragedia.