Astăzi, la ieșirea din localitatea Căpuș, județul Cluj, a avut loc un grav accident de circulație în care a fost implicat un autocamion și o motocicletă. În urma accidentului un mureșean și-a pierdut viața.

Din primele date, conducătorul unei motociclete care circula din direcția Cluj-Napoca înspre Oradea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule. Din nefericire, în urma impactului a rezultat decesul motociclistului, un bărbat de 46 de ani din Târgu Mureş, conform ISU Cluj.

Salvatorii au găsit la locul accidentului un autocamion și o motocicletă avariate, iar ultima era ieșită în afara părții carosabile și distrusă de flăcări. Mai mulți conducători auto s-au oprit și au acționat cu stingătoare pentru a stinge flăcările până la sosirea pompierilor. Conducătorul motocicletei prezenta traumatisme extrem de grave și incompatibile cu viața, astfel încât nu s-au putut aplica manevrele de resuscitare, mai precizează aceiași sursă.

Sursa: monitorulcj.ro / FOTO: INFO Trafic jud. Cluj