Un pensionar din Tăureni, judeţul Mureş, a fost găsit de vecini legat, fără suflare, în propria casă. Mai multe echipaje au împânzit localitățile din zona Tăureni și speră să îl identifice pe făptaș, transmite protv.ro

Victima are 64 de ani, iar trupul a fost descoperit de o vecină, din localitatea Tăureni. Sora bărbatului, care locuiește în Spania, a rugat-o pe respectivă să dea o fugă până la el, pentru că nu îi răspunde la telefon.

Bărbatul a fost găsit fără suflare, cu mâinile și picioarele imobilizate și răni la cap, confor comunicatului emis de autorități.

Ovidiu Oltean – primar Tăureni: A fost găsit de către două vecine, în casă legat, găsit decedat fără suflare. Bănuiesc că tot ele au fost cele care au anunțat poliția și pe sora lui din Spania, care îl suna la telefon şi el nu răspundea.

Echipele de criminaliști încă strâng probe de acolo. Pe de altă parte, este stare de alertă în localităţile învecinate: mai multe echipaje de poliţie acoperă zona în căutarea fătașului sau a făptașilor. Există, se pare, un cerc de suspecţi, dar nimeni nu a fost reținut până acum.

Revenim cu amănunte.

MS / Foto: caracter info